EVEN VOORSTELLEN :

Mijn naam is Marlise van Haperen . Ik ben een gediplomeerd hondengedragstherapeute en instructeur.

U kan bij mij terecht voor privé-lessen voor pups en volwassen honden en dit in de thuissituatie van de hond waar het dier naar ieders volle tevredenheid moet kunnen functioneren als volwaardig gezinslid.

Ik kan u ook helpen bij probleemgedrag van uw hond zoals :

Vernielen, niet alleen kunnen zijn, overmatig blaffen, angst, agressie, opspringen, hyperactief gedrag, onzindelijkheid, dwangstoornissen, enz....

Indien u van plan bent een pup of volwassen hond aan te schaffen kan u bij mij terecht voor advies en hiermee kan u al een zeer belangrijke stap zetten in het verdere verloop van het leven van uw hond, een goed begin is namelijk zeer veel waard .


ERKEND HONDENGEDRAGSTHERAPEUT :

Een hondengedragstherapeut ( kynologisch gedragstherapeut ) is een niet wettelijk erkend beroep, dit betekent dat iedereen zichzelf zo kan noemen zonder een erkende opleiding te hebben genoten .

Ikzelf heb de opleiding kynologisch gedragstherapeut succesvol voltooid bij CDB Barneveld en de opleiding gedragsbegeleider van Geert De Bolster, daarnaast volg ik onophoudelijk bijscholingen, congressen en workshops om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten op gebied van hondengedrag.

Inmiddels kan ik ook bogen op 17 jaar ervaring als praktiserend gedragstherapeute en trainer .

Verder ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen NVGH ( Nederlandse vereniging voor gedragstherapeuten ) en KaHoT ( beroepsvereniging België)

Kies altijd voor een gediplomeerd gedragstherapeut en vraag naar diploma's en referenties.

Als de reisafstand te groot is kan ik u altijd doorverwijzen naar een gediplomeerde en ervaren collega in uw regio.